ثبت‌نام ورود

مدافع الهلال: ما پول گرفتیم و آنها را شکست دادیم

رنان لودی، مدافع الهلال بعد از شکست‌دادن منچسترسیتی در جام جهانی باشگاه‌ها پاسخ منتقدان حضورش در لیگ عربستان را داد.

رنان لودی، مدافع الهلال بعد از شکست‌دادن منچسترسیتی در جام جهانی باشگاه‌ها پاسخ منتقدان حضورش در لیگ عربستان را داد.

به گزارش تاوان گذار، الهلال در جام جهانی باشگاه‌ها دست به شگفتی بزرگی زد. نماینده عربستان در دیدار برابر منچسترسیتی با نتیجه چهار بر سه به پیروزی دست پیدا کرد و راهی دور یک‌چهارم نهایی شد.

به نقل از سایت عربی کوره، رنان لودی بعد از بازی گفت: از ما به خاطر حضور در لیگ عربستان انتقادهای زیادی شد. گفتند ما فقط به خاطر پول به عربستان آمده‌ایم و این درست نیست. ما پول گرفتیم و آنها را شکست دادیم. ما به همه نشان دادیم که الهلال چقدر خوب است و ما می‌توانیم با هر حریفی، از جمله غول‌های اروپا، رقابت کنیم.

لودی اظهاراتش را با تاکید بر بلندپروازی تیمش به پایان رساند و گفت: همه به لیگ عربستان حمله می‌کنند ولی ما ثابت کردیم که الهلال به آمریکا آمده است تا به بالاترین نقطه ممکن در این مسابقات برسد.

این تیم عربستانی در دور یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها به مصاف فلومیننزه می‌رود که دوشنبه‌شب توانست اینتر را شکست دهد.

اشتراک گذاری: 

نظرات کاربران